Me

Salla

Omistaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä 2008. Oman liikkeen avasin syyskuussa 2020 ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ratkaisuuni.

Työssäni tykkään kohtaamisista asiakkaiden kanssa, olen iloinen ja rento asiakaspalvelija. Parasta onkin nähdä tyytyväinen asiakas!

Teen paljon raidoituksia ja isompia vaalennuksia, räväkämpiä värjäyksiä sekä klassisempia töitä. Kampauksissa tyylini on rennon juhlava, lisäksi teen myös magopidennyksiä.

Eniten työssäni motivoi uuden oppiminen; haluan olla ajantasalla uusista trendeistä sekä tekniikoista ja innolla kokeilen uutta!

Vapaa-ajallani käyn pelailemassa lentopalloa ja kotoilen perheeni sekä villakoira Taavin kanssa.

Johanna

Olen tehnyt parturi-kampaajan töitä yli 20 vuotta.

Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaaminen, heidän toiveidensa toteuttaminen ja työn monipuolisuus. Vahvuuteni sekä suosikkitöitäni ovat erilaiset värjäykset ja vaalennukset.        Lisäksi teen myös parturointeja, pidennyksiä, kampauksia ja kiharoita. 

Vapaa-ajallani vietän aikaa poikieni kanssa mm. jääkiekon parissa ja harrastan erilaisia urheilulajeja.

Anna

Olen aloittanut parturi-kampaajan työt vuonna 2003. Siitä asti lempipuuhaa työssäni on ollut hiusten raidoittaminen ja erilaisten vaaleiden sävyjen toteuttaminen.

Parasta on nähdä kun asiakas on onnellinen lopputuloksesta.

Vapaa-ajallani pelaan lentopalloa sekä geokätköilen.😁

Hanna

Olen tehnyt Parturi-kampaajan töitä 12 vuotta.

Työssäni tykkään toteuttaa lyhyitä hiuksia persoonallisilla leikkauksilla ja värikkäillä sävyillä, sekä pidempiin hiuksiin erilaiset liuku- ja balayage värjäykset ovat mieleisiä. 

Kiharahiusten leikkaukset ja muotoilut taipuvat käsissäni uuteen loistoon.

Asiakkaille tarjoan myös parranmuotoiluja, meikkauksia sekä hiustenpidennyksiä.

Luonteeltani olen rauhallinen, ja vapaa-aikaani vietän kahden pienen lapseni kanssa, sekä urheillen.

Henna-Riikka

Olen tehnyt Parturi-kampaajan töitä vuodesta 1999 saakka. Työssäni innostun, kun saa tehdä rohkeita muutostöitä leikkauksilla ja värjätä hiuksia kirkkailla väreillä. Lisäksi on kiva tehdä myös kiharakäsittelyjä.

Vapaa-ajallani esiinnyn paljon laulajana, sekä ratsastan ja kilpailen omilla hevosillani.